Sälenmässan 1-2 November 2024

Sälenmässan är en uppskattad mässa både för utställare och besökare som når en köpstark publik. Det är en Hus, Hem- och Fritidsmässa, på Sälens Högfjällshotell. Mässan är ett samarbete mellan Företagarna Malung-Lima-Sälen, Malung-Sälens Kommun och Sälens Högfjällshotell.

Syftet med mässan är förutom att bidra till nya affärer att stärka relationer, nätverka, skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Vi vänder oss till dig som utställare som vill komma i kontakt med fritidshusägare, permanentboende, företag och organisationer i området/regionen. Sälenmässan marknadsförs med riktade inbjudningar till ovanstående kundgrupper. Under mässdagarna finns möjlighet att boka enskilda mötesrum för kundmöten.

Sälens Högfjällshotell bjuder in till en härlig hösthelg med mässan i Vinterträdgården, aktiviteter för stora och små, högklassigt boende i hotellrum och lägenheter. Torsdagen bjuder på en kickoff-middag med möjlighet till nätverkande och nya kontakter. På fredagen avslutas mässdagen med en festmiddag med underhållning.

I korta drag

Mässans tema: Hus, hem & fritid

Fri entré för besökare!

Förra året hade vi 4000 besökare!

Plats:                  Vinterträdgården, Sälens  Högfjällshotell

Torsdag:            Uppackning, enklare middag serveras i TB Grillroom
Fredag:              Mässa,  Kvällen avslutas med en festmiddag och underhållning.
Lördag:              Mässa

Öppettider

Fredag 1/11 Lördag 2/11
kl 10–16 10–16